Nagels lakken “luchtdrogend”:

Het is mogelijk om je teennagels te laten lakken tijdens een pedicure behandeling. Ik gebruik hiervoor de luchtdrogende nagellak van Orly. Deze nagellak is 13 free, vegan, halal en dierproefvrij.

Orly is een 3 in 1 nagellak waardoor base en topcoat overbodig is en het bevat vitamine wat de nagels extra verzorgt.

Orly nagellak is ook zuurstofdoorlatend waardoor het ook gebruikt kan worden op schimmelnagels. Hierdoor worden de nagels niet helemaal afgesloten zoals een gewone nagellak of gellak waardoor de schimmel lekker verder kan broeden.

Let wel het is beter voor een schimmelnagel om helemaal geen nagellak op te plaatsen maar als je hem toch af en toe wilt verbloemen dan is Orly een mooi alternatief. Voor thuis gebruik verkoop ik de nagellak van Depend O2 deze is ook zuurstofdoorlatend (€4,95)

Tip: draag of neem slippers mee.

Prijs incl. pedicure behandeling: € 45,00

orly nagellak

Nagels lakken “gellak:

Je kan er ook voor kiezen om je teennagels te laten lakken met gellak.

Gellak is een nagellak die in een uw/led lamp uithard. Gellak blijft 4 tot 6 weken op de teennagels zitten. Doordat de gellak in de lamp uitgehard wordt is deze meteen droog en kunnen de schoenen zonder problemen aangetrokken worden.

Let wel gellak kan je niet verwijderen zoals een gewone nagellak. Deze lak moet afgeweekt worden en het beste is dit door een professional te laten doen om te voorkomen dat je nagels beschadigen.

Ik gebruik de gellak van The Gelbottle. Deze is hoog gepigmenteerd, vegan, dierproefvrij en 10 free.

Minimale leeftijd is 16 jaar.

Gellak incl. pedicure behandeling: € 55,00

Verwijderen + nieuwe gellak incl. pedicure behandeling € 60,-

Verwijderen van gellak incl. pedicure : € 40,-,-

Gelbottle