Mijn naam is Ingrid Oosterbeek, 43 jaar en woon samen met mijn man en onze twee kinderen van 11 en 9 jaar in Castricum, Noord-Holland.

In 2019 kwam ik er achter dat je tegenwoordig zoveel meer kan met de natuurlijke nagel (manicure) dan 25 jaar geleden toen ik de opleiding schoonheidsspecialiste volgde.

Ik ben mij toen gaan verdiepen in de mogelijkheden en mijn interesse werd alleen maar groter.

Tegenwoordig kan je de nagels van de handen echt verbeteren door de juiste behandeling toe te passen waardoor je je nagels niet meer hoeft te verstoppen.

Ik besloot diverse cursussen te gaan volgen om er uiteindelijk mijn werk van te kunnen gaan maken.

Zo heb ik o.a. de cursus Anatomie & Pathologie voor de nagels gevolgd. Je leert heel uitgebreid hoe de nagel is opgebouwd en problemen kan signaleren en behandelen.

Tijdens de cursussen kwam ik er achter dat pedicure behandelingen een hele mooie aanvulling zouden zijn op de manicure behandelingen en ben toen een opleiding gaan volgen voor pedicure in Heerhugowaard.

Ik heb diverse jaren sieraden workshops gegeven in een ruimte bij ons in de tuin. Deze werd al een tijdje niet meer gebruikt en nu dus ideaal voor de praktijkruimte waar ik manicure en pedicure behandelingen kan geven. Na een metamorfose is het nu geen workshop ruimte meer maar een mooie praktijkruimte die via de zijkant van het huis te bereiken is.

De volgende cursussen en opleidingen heb ik de afgelopen twee jaar gevolgd en goed afgerond:

2020 – Anatomie & Pathologie van de nagels

2020 – Manicurette en zijde reparatie

2020 – Manicure en IBX Boost

2021 – IBX repair

2021 – Pedicure

2021 – Mycose nagels

2021 – Kindervoeten

2021 – Oncologische voet

2022 – Nagelregulatie, Ross Fraser techniek