Mijn naam is Ingrid Oosterbeek, 45 jaar en ik woon samen met mijn man en onze twee kinderen van 13 en 10 jaar in Castricum, Noord-Holland.

Na ruim 12 jaar een eigen bedrijf te hebben gehad in het geven van workshops sieraden maken en de verkoop van kralen heb ik het roer omgegooid en ben ik mij gaan omscholen tot manicure en pedicure specialist. Van oorsprong ben ik schoonheidsspecialist waardoor deze richting niet geheel onbekend voor mij is.

In 2019 ben ik enthousiast gestart met diverse cursussen voor manicure. In 2020 dacht ik te kunnen starten met mijn eigen praktijk aan huis maar helaas kwam er iets tussen, Covid, waardoor ik het iets uit moest stellen. 

Deze wachttijd heb ik desondanks goed benut door ook de opleiding pedicure te gaan volgen en in 2021 heb ik die met succes afgerond.

In september 2021 was het dan zover, ik kon eindelijk de deuren van mijn praktijk openen en ik werk nu al weer een tijdje heerlijk vanuit huis. Met voldoende ervaring, een gedegen achtergrond plus de juiste opleidingen in huis kan ik elk medisch/esthetisch/wellness nagel, hand en voet vraagstuk aan; dus graag tot gauw in mijn Healthy Nail Salon!

De praktijk is gevestigd achter in onze tuin die makkelijk te bereiken is via de zijkant van het huis.

impressie praktijk